Grote en kleine verhuizingen

Topverhuizers is een landelijk verhuisbedrijf, dat is gespecialiseerd in grote en kleine verhuizingen in heel Nederland. Wij verzorgen volledige verhuizingen voor particulieren en zakelijke klanten. Of u nu klein woont, in studentenhuis of seniorenflat, of juist groot behuisd bent, Topverhuizers regelt uw complete verhuizing tegen scherpe tarieven.

Professioneel en gedegen

Topverhuizers beschikt over professionele verhuiskrachten die hun vak verstaan. De verhuisbussen zijn volledig uitgerust met alles wat voor een verhuizing nodig is. De bussen beschikken over een hydraulische laadklep en een inhoud van 22m3 en 48m3.

Topverhuizers kan de volledige verhuizing verzorgen voor iedereen. Naast de verhuizing zelf, bieden wij ook een uitgebreide inpakservice, zodat uw spullen veilig naar het nieuwe huis worden gebracht. Daarnaast bieden we een uitgebreide de- en montageservice aan, die u nog meer werk uit handen neemt. En natuurlijk een mogelijkheid om de spullen weer uit te pakken!

Scherpe tarieven

Bekijk onze tarievenlijst en bekijk welke service u nodig heeft. Neem vervolgens contact met ons op voor de planning van uw verhuizing. Wij helpen u met veel plezier door een stressloze verhuizing heen!