Topverhuizers Utrecht denkt met u mee

Het inschakelen van Topverhuizers scheelt veel tijd, moeite en stress. Wij nemen veel zorgen uit handen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, zeker in een drukke stad als Utrecht. Verhuizen is al een flinke klus. Er komt al zoveel bij kijken, dat het inschakelen van een verhuisbedrijf een hele goede optie is. Met de kwaliteitsservice van Topverhuizers Utrecht verloopt uw verhuizing zeker soepel.

Grote en kleine verhuizingen in Utrecht

Verhuizingen worden door Topverhuizers eenvoudig en snel geregeld voor particuliere en zakelijke klanten, senioren en studenten, bij grote en bij kleine verhuizingen.

Topverhuizers beschikt voor een verhuizing in Utrecht over volledig uitgeruste verhuisbussen. Daarnaast heeft Topverhuizers in Utrecht zeer ervaren verhuiskrachten die uw verhuizing veilig en vakkundig uitvoeren. Of dat een grote verhuizing is van een bedrijfspand of compleet grachtenpand, of van een studentenkamer of appartementje.

Verhuisservice van Topverhuizers, altijd top!

Of u nu heel veel of heel weinig te verhuizen heeft, Topverhuizers kan zoveel stress uit handen nemen als u zelf wilt. Topverhuizers Utrecht biedt een volledige in- en uitpakservice. Wij kunnen uw meubels professioneel en vakkundig demonteren en in het nieuwe huis weer monteren. Kortom, met Topverhuizers Utrecht heeft u de beste verhuisservice tegen de beste prijs.

Kosten Topverhuizers

De kosten van een verhuizing hangen af van wat u zelf wilt regelen en wat u vraagt van het verhuisbedrijf. Het aantal manuren, de verhuiswagen, de afstand van de oude naar de nieuwe woning. In Utrecht bijvoorbeeld ook een verhuislift of gebruik van een katrol. In- of uitpakservice kan heel handig zijn.

De gemiddelde kosten op € 700, – (appartement of flat) tot € 1.100, – (groot pand of penthouse) voor een verhuizing in Utrecht. Een en ander is ook afhankelijk van het aantal verhuizers dat u wenst in te huren, in-en uitpakservice en of u zelf een handje helpt.

Bekijk hier onze tarieven. 

Verhuistips van Topverhuizers Utrecht

  • Onderzoek van te voren de toegankelijkheid van uw nieuwe huis of appartement. Is er een lift aanwezig in het gebouw? Hoe breed zijn de ramen en deuren? Bekijk ook of er voor bereikbaarheid of parkeren nog speciale omstandigheden zijn waar de verhuizer rekening mee moet houden
  • Verhuizen biedt altijd weer een mooie gelegenheid om een selectie te maken van spullen die u echt niet meer nodig hebt. Deze kunnen naar de kringloop worden gebracht of weggegooid worden als ze te versleten of kapot zijn. Dat voorkomt overbodige verhuizing en een opgeruimde start in de nieuwe woning.
  • Zorg voor goede verhuisdozen. Voor eigen gemak en dat van de verhuizer is het ook handig om de dozen goed te labelen met de plek in huis waar de dozen naar toe moeten.