Stressloos verhuizen met Topverhuizers Rotterdam

Verhuizen kan heel stressvol zijn. Zeker als een verhuizing van te voren niet goed wordt gepland. Met Topverhuizers wordt heel veel verhuisstress uit handen genomen. De verhuizing verloopt soepel, zeker in een grote stad als Rotterdam, met het inschakelen van ervaren en professionele verhuizers. Geen stress met een goede voorbereiding of een complete verhuizing door Topverhuizers.

Grote en kleine verhuizingen in Rotterdam

Met Topverhuizers heeft u een optimaal verhuisbedrijf voor grote en kleine verhuizingen. Of het gaat om een verhuizing van een studentenkamer of om een herenhuis van meerdere verdiepingen, Topverhuizers in Rotterdam beschikt over zeer ervaren verhuiskrachten die uw verhuizing veilig en vakkundig uitvoeren. Voor particuliere en zakelijke klanten, senioren en studenten, bij grote en bij kleine verhuizingen.

Verhuizingen kunnen door Topverhuizers eenvoudig en snel geregeld worden met volledig uitgeruste verhuiswagens van verschillende grootte.

Inschakelen van verhuisbedrijf

Veel te verhuizen, of maar weinig. Voor Topverhuizers Rotterdam geen probleem. We bieden volledige inpakservice. En natuurlijk kunnen we in uw nieuwe huis alles weer uitpakken, en desgewenst ook meubels monteren of demonteren. We doen dat netjes, vakkundig en uiteraard tegen de beste prijs. Grote verhuizingen, kleine verhuizingen … met verhuisservice van Topverhuizers Rotterdam, altijd top!

Snel en goedkoop verhuizen in Rotterdam

Bij grote verhuizingen (groot pand of penthouse) liggen de kosten rond de € 1.100,-. Bij kleinere verhuizingen liggen de gemiddelde kosten op zo’n € 700,-. Een en ander hangt af van verschillende factoren. Helpt u zelf een handje mee? Of wilt u alle service en geen stress? Het aantal manuren, de afstand van oude naar nieuwe woning en de omvang van de inboedel wegen allemaal mee bij het vaststellen van de kosten.

Bekijk hier onze tarieven.

Verhuistips van Topverhuizers Rotterdam

  • Zelf in- en uitpakken, zelf demonteren en monteren, dat kan wat schelen in de kosten. Maar het levert misschien wel weer veel stress op. Topverhuizers biedt een volledige verhuisservice in Rotterdam, die u alle stress uit handen neemt.
  • Een steekwagen kan handig zijn voor het verplaatsen van zware hoekige objecten of dozen. Met een steekwagen kun je gemakkelijk manoeuvreren. En de dikke banden zorgen ervoor dat je gemakkelijk over drempels heen kunt rijden. Met een steekwagen kan zelfs een trapje worden op of afgegaan, als dat rustig gebeurt.
  • Pakt u zelf in? Een goede planning bij het inpakken van uw spullen is belangrijk. Hoe beter dat gebeurt, hoe sneller de verhuizer kan werken. Zorg voor goede verhuisdozen. Voor eigen gemak en dat van de verhuizer is het ook handig om de dozen goed te labelen met de plek in huis waar de dozen naar toe moeten.