Topverhuizers Den Haag: deskundig verhuisbedrijf

Verhuizen zonder stress met Topverhuizers Den Haag. Professionele verhuizers nemen alle zorgen uit handen met en topservice en topkwaliteit. Verhuizen in Den Haag wordt een makkie.

Wij nemen veel zorgen uit handen om de verhuizing soepel te laten verlopen, zeker in een drukke stad als Den Haag.

Grote en kleine verhuizingen in Den Haag

Topverhuizers beschikt voor een verhuizing in Den Haag over volledig uitgeruste verhuisbussen van 22 m3 of 48 m3 met een hydraulische laadklep. Daarnaast heeft Topverhuizers in Den Haag zeer ervaren verhuiskrachten die uw verhuizing veilig en vakkundig uitvoeren.

Verhuizingen worden door Topverhuizers eenvoudig en snel geregeld voor particuliere en zakelijke klanten, senioren en studenten, bij grote en bij kleine verhuizingen.

Goedkope en professionele verhuisservice van Topverhuizers

Heel veel te verhuizen? Of maar heel weinig? Van verschillende locaties naar een nieuw huis? Topverhuizers kan zoveel stress uit handen nemen als u zelf wilt.

Onze verhuizers bieden in Den Haag een volledige verhuisservice. Desgewenst kunnen we uw spullen in- en uitpakken, uw meubels demonteren en weer in elkaar zetten in het nieuwe huis. De verhuisservice van Topverhuizers Den haag is altijd op en top professioneel en tegen de beste prijs.

Slim verhuizen in Den Haag

Verhuizen duur? Nee hoor, niet bij Topverhuizers. De kosten van verhuizen bestaan bij ons uit verschillende onderdelen. Het hangt af van welke mate van service u wenst. Topverhuizers Den Haag levert een offerte op maat. Hebt u zelf handjes die helpen bij het in- en uitladen? Op welke dag van de week gaat u verhuizen? Soms kan het in de stad bijvoorbeeld op zondag heerlijk rustig zijn. Een ideale verhuisdag!

De gemiddelde kosten voor een verhuizing zijn € 700, – (appartement of flat) tot € 1.100, – (groot pand of penthouse).

De offerte wordt op maat samengesteld. Kies zelf voor de gewenste service voor uw verhuizing: denk daarbij ook aan in- en uitpakservice, montage van meubelen of een verhuislift.

Bekijk hier onze tarieven.

Verhuistips van Topverhuizers Den Haag

  • Haal ruim op tijd voor de verhuizing de stekkers van de televisie, koelkast en diepvries uit het stopcontact. Koelkast en vriezer zijn belangrijk om leeg te verhuizen. Let ook op apparaten en materialen waar nog water in kan staan, zoals tuinslangen en (af)wasmachines. En apparaten met olie of benzine, zorg dat deze niet gaan lekken. Dat voorkomt dat andere spullen beschadigen.
  • Een goede planning bij het inpakken van uw spullen is belangrijk. Hoe beter dat gebeurt, hoe sneller de verhuizer kan werken. Label alle dozen duidelijk. Wat zit er in? Waar in het nieuwe huis moet de deze doos? Zo komen de dozen direct in de goede kamer terecht en dat voorkomt een hoop nodeloos gesleep.
  • Wikkel glaswerk, kopjes en borden apart in papier en stop ze in (kleine) dozen. Gebruik kleren of handdoeken om ze in tegen schokken te beschermen. De zwaardere spullen (borden) moeten onderaan in de doos. Rol tafelzilver in keukenrolpapier. Zet flessen altijd rechtop in verhuisdozen en pak geen scherpe dingen bij kwetsbare zaken. Geef op de dozen aan dat er breekbare spullen in zitten.