Topverhuizers Amsterdam

Verhuizen is een flinke klus. Het kan veel stress opleveren als een verhuizing niet goed wordt gepland. Er komt al zoveel bij kijken, dat het inschakelen van een verhuisbedrijf een hele goede optie is. Het inschakelen van Topverhuizers scheelt in ieder geval heel veel tijd, moeite en stress. Wij nemen veel zorgen uit handen om de verhuizing soepel te laten verlopen, zeker in het drukke Amsterdam.

Slim verhuizen in Amsterdam

Topverhuizers beschikt voor een verhuizing in Amsterdam over volledig uitgeruste verhuisbussen van 22 m3 of 48 m3 met een hydraulische laadklep. Daarnaast heeft Topverhuizers in Amsterdam zeer ervaren verhuiskrachten die uw verhuizing veilig en vakkundig uitvoeren.

Verhuizingen worden door Topverhuizers eenvoudig en snel geregeld voor particuliere en zakelijke klanten, senioren en studenten, bij grote en bij kleine verhuizingen.

Verhuisservice van Topverhuizers, altijd top!

Topverhuizers kan zoveel stress uit handen nemen als u zelf wilt. Of u nu heel veel of heel weinig te verhuizen heeft. Onze verhuizers bieden in Amsterdam een volledige inpakservice. Ook kunnen zij uw meubels demonteren en monteren. En uiteraard hoort een uitpakservice tot de mogelijkheden bij ons verhuisbedrijf.

Kortom, met Topverhuizers Amsterdam heeft u de beste verhuizer tegen de beste prijs.

Deskundig verhuisbedrijf, snel en goedkoop

De kosten van verhuizen bestaan bij ons verhuisbedrijf uit verschillende onderdelen. Hierbij moet u denken aan het aantal benodigde manuren, de verhuiswagen, de afstand van de oude naar de nieuwe woning en in Amsterdam vaak een verhuislift of gebruik van een katrol. Soms kan het ook zijn dat een parkeerontheffing nodig is voor de verhuiswagen.

Afhankelijk van de omvang van de inboedel die verhuisd moet worden liggen de gemiddelde kosten op € 700, – (appartement of flat) tot € 1.100, – (groot pand of penthouse) voor een verhuizing in Amsterdam. Een en ander is ook afhankelijk van het aantal verhuizers dat u wenst in te huren, in-en uitpakservice en of u zelf een handje helpt.

Bekijk hier onze tarieven.

Verhuistips van Topverhuizers Amsterdam

  • Een steekwagen kan handig zijn voor het verplaatsen van zware hoekige objecten of dozen. Met een steekwagen kun je gemakkelijk manoeuvreren. En de dikke banden zorgen ervoor dat je gemakkelijk over drempels heen kunt rijden. Met een steekwagen kan zelfs een trapje worden op of afgegaan, als dat rustig gebeurt.
  • Pakt u zelf in? Een goede planning bij het inpakken van uw spullen is belangrijk. Hoe beter dat gebeurt, hoe sneller de verhuizer kan werken. Zorg voor goede verhuisdozen. Voor eigen gemak en dat van de verhuizer is het ook handig om de dozen goed te labelen met de plek in huis waar de dozen naar toe moeten.
  • Verhuizen biedt de kans om je inboedel eens goed op te schonen. De spullen of meubels die echt niet meer kunnen of gewoon te versleten zijn om nog te gebruiken kunnen naar de kringloop worden gebracht of gewoon de vuilnisbak in.