Totaal kostenplaatje

De kosten voor een verhuizing kunnen nogal eens oplopen. Met Topverhuizers haal je een goedkope verhuizer in huis die tegen scherpe tarieven uw hele verhuizing kan regelen en organiseren.

De kosten van verhuizers bestaan uit verschillende onderdelen. Hierbij moet u denken aan het aantal benodigde manuren, de verhuiswagen, de afstand van de oude naar de nieuwe woning. Bij Topverhuizers heeft u direct zicht op het totale kostenplaatje.

Prettig, snel en goedkope verhuizing

Topverhuizers zorgt voor een prettige, snelle en een goedkope verhuizing. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alles stevig verpakt zit in een professionele verhuiswagen met een hydraulische laadklep. En voor de nodige betrouwbare handjes om uw verhuizing uit te voeren.

Gemiddelde kosten verhuizing

Afhankelijk van de omvang van de inboedel die verhuisd moet worden liggen de gemiddelde kosten op € 700, – (appartement of flat) tot € 1.100, – (groot pand of penthouse) voor een verhuizing in Amsterdam. Een en ander is ook afhankelijk van het aantal verhuizers dat u wenst in te huren of dat u zelf een handje helpt.

Goedkoop verhuizen met Topverhuizers

Wij streven naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Een verhuizing wordt door ons efficiënt en op maat georganiseerd. De prijs is meteen duidelijk, zodat u niet achteraf met verrassingen wordt geconfronteerd.

Zelf doen of laten doen?

Gaat u uw verhuizing deels zelf uitvoeren? Dat is natuurlijk prima! Maar op sommige onderdelen kunt u misschien toch wel wat hulp gebruiken.

Topverhuizers biedt verhuiswagen met chauffeur. En dat is zeker voordeliger, omdat we met onze verhuiswagens immers meer in één keer kunnen vervoeren en daarbij hebben wij ook de juiste bevestigingsmiddelen om uw kostbare spullen veilig te vervoeren.